fbpx
DSCF4950-scaled.jpg

Úžasné! Mám vás na Hravém klavírním workshopu!

Vytěžte z workshopu maximum s VIP balíčkem!

Další kroky:

1. Rezervujte si 23.–26. 9. ve svém kalendáři. V tomto termínu si každý den vyhraďte cca 15–20 min na lekce u klavíru, ve čtvrtek 26. 9. se od 18:00 uvidíme na hlavním vysílání, na které si prosím vyšetřete 90 min.

2. Připojte se nyní k soukromé facebookové skupině exkluzivně pro Hravý klavírní workshop, kde bude probíhat hlavní část programu a kde poznáte další účastníky!

3. Přidejte si můj e-mail do kontaktů a zkontrolujte si, že vám ode mě chodí e-maily a nepadají do spamu nebo složky hromadné. Pokud vám moje maily nechodí, nezapomeňte se tam prosím podívat.

4. Pozvěte na workshop své přátele! Víte o někom, kdo se také touží naučit hrát na klavír? Pozvěte ho, ať se také zdarma přidá na Hravý klavírní workshop a užijte si začátky u klavíru společně! Stačí přeposlat tento odkaz: www.evalorenc.cz/hravy-klavirni-workshop/

Splněno? Paráda!

Mám pro vás překvapení:

jedinečný VIP balíček (v hodnotě 4.680 Kč) pro ty, kteří chtějí ještě víc energie, motivace a praktických tipů pro start své klavírní cesty, nyní pouze za 390 Kč!

Co VIP balíček obsahuje:

Kompletní záznam Hravého klavírního workshopu (v hodnotě 990 Kč)

Hoďte starosti za hlavu a sledujte workshop, kdy se vám to hodí! S VIP balíčkem získáte na 6 měsíců přístup ke kompletnímu záznamu celé akce (klavírní lekce, živá vysílání, materiály ke stažení), i když workshop skončí. Možná vám termín workshopu nevyhovuje, možná se budete chtít k některým lekcím či vysíláním vracet - pak je ideální mít VIP balíček.

Přístup na exkluzivní call s Evou Lorenc (v hodnotě 3.000 Kč)

Chcete více podpory? Pouze s VIP balíčkem získáte pozvání na exkluzivní živý call, kde můžete klást otázky, přijímat podněty a učit se od Evy, a také se potkat s dalšími VIP účastníky workshopu, vzájemně se inspirovat a povzbudit. Záznam callu je samozřejmostí.

Masterclass „Podpoř svůj hudební sluch“ (v hodnotě 690 Kč)

Myslíte si o sobě, že nemáte hudební sluch? Nebo vám to říkali v dětství? Aby byly vaše začátky u klavíru co nejpříjemnější, v tomto masterclassu spolu hravě a cíleně procvičíme váš hudební sluch přímo u klavíru, abyste se cítili jistější v tom, co slyšíte. Probuzení hudebního sluchu podpoří vaši hudební paměť a usnadní vám začátky u nástroje. Nejlepší je, že tento masterclass můžete absolvovat ihned – pošlu vám ho do e-mailu hned po zakoupení VIP balíčku.

Když si pořídíte VIP balíček, získáte toto vše v hodnotě 4.680 Kč za pouhých 390 Kč (včetně DPH).

Těším se na vás na workshopu!

© 2024 Eva Lorenc | Ochrana osobních údajů

webinář ZDARMA Jak učit děti hrát na klavír

Ve středu 31. 5. od 18:00

Přihlašování do kurzu hry na klavír
pro dospělé začátečníky
je OTEVŘENO!

Chcete si splnit svůj sen a naučit se hrát na klavír?

Klikněte na tlačítko a zjistěte o kurzu více!